Välkommen att förvara!
Enkel magasinering i Västsverige.

När förrådet hemma blir för litet, finns Humlans här för att underlätta förvaringen – och rentav förenkla livet. Vi har generösa öppettider och någon av oss finns alltid på plats för att hjälpa dig. På det sättet blir det riktigt trevligt att hyra ett förråd. Vi erbjuder magasinering av stort som smått, för privatpersoner och företag. Du hittar oss på sex orter i Västsverige.Vi bjuder på första månadens förvaring!

Gör slag i saken och flytta förvaringen till oss. Första månaden är fri.


Förenkla flytten

Vi har massor med bra tips och prisvärda flyttlådor som håller måttet. Dessutom kan du låna ett släp gratis för att flytta hit sakerna.

Förvaring för företaget

– med godsmottagning


Enklare och trevligare att hyra förråd. Det är vår melodi. Vi hjälper företag som behöver lite extra lagerplats med mer än utrymmet. Hämta och lämna när det passar dig och låt oss ta emot leveranser när du inte hinner själv.
Just nu

Nytt minilager i Kungsbacka

Nu får vår anläggning i Kungsbacka sällskap av nya fina förråd precis bredvid Freeports köpcenter. Minsta förrådet är mer av ett förvaringsfack med sina 1x1x1 meter, men här finns givetvis plats för större grejor också. Kom förbi och kolla!

velouria.se