Välkommen att förvara!
Enkel magasinering i Västsverige.

När förrådet hemma blir för litet, finns Humlans här för att underlätta förvaringen – och rentav förenkla livet. Vi har generösa öppettider och någon av oss finns alltid på plats för att hjälpa dig. På det sättet blir det riktigt trevligt att hyra ett förråd. Vi erbjuder magasinering av stort som smått, för privatpersoner och företag. Du hittar oss på sex orter i Västsverige.Vi bjuder på första månadens förvaring!

Gör slag i saken och flytta förvaringen till oss. Första månaden är fri.


Förenkla flytten

Vi har massor med bra tips och prisvärda flyttlådor som håller måttet. Dessutom kan du låna ett släp gratis för att flytta hit sakerna.

Förvaring för företaget

– med godsmottagning


Enklare och trevligare att hyra förråd. Det är vår melodi. Vi hjälper företag som behöver lite extra lagerplats med mer än utrymmet. Hämta och lämna när det passar dig och låt oss ta emot leveranser när du inte hinner själv.
Just nu

Vi flyttar in på Facebook

Nu har vi möblerat oss ett alldeles eget rum på Facebook. Där tänker vi berätta nyheter, dela med oss av tips och vår vardag. Med jämna mellanrum blir det tävlingar och kampanjer. Dessutom är du välkommen att ställa frågor och diskutera allt mellan flytt och förvaring med oss.


velouria.se